Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde Ameliyat Skandalı: Doktorun Hasta İle İlgili İddiaları

Dicle Üniversitesi Hastanesi Doktorundan Şok İddia: Hastadan Para İstemiş

Diyarbakır’da bulunan Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde bir genel cerrahi doktoru, ameliyat ettiği hastadan 90 bin lira talep ederek, bu parayı bir kuyumcu IBAN’ına yatırmasını istemiş. Hastanın savcılığa şikayette bulunması üzerine yaşananlar ortaya çıktı.

Aşırı kilo kaybı sonrasında sarkan derilerini düzeltmek isteyen 33 yaşındaki Berivan Önder, Genel Cerrahi Profesörü Burak Veli Ülger tarafından ameliyata alındı. Ancak ameliyat sonrasında sorunlar yaşayan Önder, doktorunun ilgisiz davrandığını öne sürüyor. Önder, ameliyat öncesinde doktorun kendisinden talep ettiği 90 bin lirayı kuyumcu hesabına yatırdığını iddia ediyor.

Berivan Önder, yaşadığı sıkıntıları şu şekilde anlattı: “Operasyon sonrası vücudumda düzensizlikler fark ettim. Doktoruma durumu ilettim ancak herhangi bir yardım alamadım. Hukuksal süreç başlatarak adalet arayışına girdim. Şu an tekrar ameliyat olmam gerekiyor ancak maddi ve manevi olarak zarar gördüğüm için bu mümkün değil.”

Hastane yönetimi ise konuyla ilgili soruşturma başlattıklarını açıkladı. Soruşturmanın sonucu merakla bekleniyor.

Ameliyat skandalıyla ilgili detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / RIDVAN KILIÇ – Sağlık

Related Posts

Genital kaşıntıyı hafife almayın! Cildi parşömen kağıdı gibi yırtabiliyor

Genital bölgede yoğun kaşıntının sadece geçici bir sorun olmadığını söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mehmet Bekir Şen, “Utanmayın, ertelemeyin, mutlaka jinekoloğa başvurun” çağrısında bulunuyor.

Diş Hekimi İçin MHRS Düzenlemesi

Diş Hekimi İçin MHRS düzenlemesi! Kamuda görev yapan diş hekimlerine yeni bir uygulama geldi. SABİT MHRS… Bu sistem;  Temmuz ayından itibaren 19 MHRS ve iki

Cömertliğin beyni bulundu: Bu bölge zarar gördüğünde bencilleşiyoruz

Cömertliğin sadece bir karakter özelliği değil, nörolojik bir mekanizmanın sonucu olabileceği ortaya çıktı. Almanya’nın Düsseldorf Üniversitesi öncülüğünde Güney Afrika, Hollanda ve İsviçre’den bilim insanlarının katılımıyla yürütülen araştırma, insan beynindeki bazolateral amigdala adlı bölgenin cömertlik ve empatiyle doğrudan ilişkili olduğunu gösterdi.

Oldukça zararsız görünen bu belirti karaciğerin aslında tehlikede olduğunu bağırıyor!

Son yıllarda dünya genelinde hem alkole bağlı hem de alkole bağlı olmayan karaciğer hastalıklarında dikkat çeken bir artış yaşanıyor. En yaygın ve çoğu kişinin göz ardı ettiği ilk uyarı ise: vücutta su tutulması.

Boğmaca Aşısı Hamilelik Sürecinde Vurulur mu ?

Boğmaca aşısı hamilelik sürecinde vurulur mu? Gebelikte uygulanan boğmaca aşısı hakkında bilgi veren uzmanlar, akılda kalan soruları yanıtladı. 

Kolesterol gerçeği: Kalp krizi riski herkese eşit değil

Kolesterolü yüksek olan herkes aynı riski taşımıyor. Kolesterol testleri çoğu zaman eksik bilgi veriyor. Gerçek riski belirlemek için trigliserit, HDL ve bel çevresine de bakmak gerekiyor. Kan tahliliniz “normal” çıksa bile kalp krizi riski taşıyor olabilirsiniz. Çünkü total kolesterol değeri, partikül boyutu, insülin direnci ve bel çevresiyle beraber değerlendirilmelidir.