Red Dead Redemption PC’ye mi Çıkıyor? 14 Yıllık Hasret Son Bulabilir

Kült oyunlardan olan Red Dead Redemption, orijinal çıkış tarihinden tam 14 yıl sonra PC için çıkabilir.

Tez2 isimli Twitter kullanıcısı, popüler Vahşi Batı temalı açık dünya oyununun PC versiyonuna dair kod satırının yer aldığı bir ekran görüntüsünü paylaştı. Oyun ilk olarak 2010 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarında çıkmıştı. Tez2 henüz bu kod satırlarının nerede bulunduğunu belirtmediği için bu PC portu söylentilerine şüpheyle yaklaşmak gerekiyor.

Rockstar Games, Red Dead Redemption’ın PC’ye çıkmayacağını hiçbir zaman kesin bir dille reddetmemişti. Oyunun PlayStation 4 ve Nintendo Switch için güncellenmiş versiyonunun ardından Take-Two CEO’su Strauss Zelnick, herhangi bir oyun duyurusunun geliştiriciye bağlı olduğunu belirterek, PC versiyonunun geliştirilme ihtimalini reddetmemişti.

Red Dead Redemption şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarında mevcut. Söylentilere konu olan PC portu hakkında daha fazla bilgi edindiğimizde sizlerle paylaşacağız. Böyle bir şey mümkünse çıktığında oynamayı düşünüyor musunuz? Yorum kısmından belirtmeyi ihmal etmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir