Survivor’dan yeni dönmüştü! Aleyna Kalaycıoğlu: Adaptasyon süreci devam ediyor

Survivor All Star’a bu sene damga vuran isimlerden biri Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Yarışmada yer alan Yunus Emre Özden ile olan samimiyetiyle sık sık gündeme gelen Kalaycıoğlu, Türkiye’ye geri döndü.

Yarışma başladığından beri samimi olan Özden ile Kalaycıoğlu’nun son haftalarda aralarında olan gerginlik dikkatlerden kaçmamıştı.

ELENDİKTEN SONRA İLK HAMLESİSİ ŞAŞIRTMIŞTI!

Aleyna ve Yunus Emre, sezon boyunca yakın ilişkileriyle dikkat çekerken, son dönemde aralarında esen soğuk rüzgarlar her şeyi değiştirmişti. Adadan geçtiğimiz hafta elenen Aleyna, yarışmadan çıktığı an Yunus Emre’yi sosyal medya hesabından takipten çıkmıştı.

 

“BURALARA ALIŞIYORUM”

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor dönüşünün ardından gecelerde görüntülendi. Kuruçeşme’deki bir mekandan çıkan Kalaycıoğlu, “Biraz buralara alışıyorum. Geceleri çıkıyorum. Adaptasyon hala tam olarak olmadı.” diyerek güldü. Geldiği gibi çalışmalarına devam ettiğini de dile getiren Aleyna Kalaycıoğlu, “Gitmeden önce bir şeyler yazmıştım zaten. Arabesk mi yapsam acaba başka bir şey mi?” diyerek düşündüğünü dile getirdi. 

“YAPILAN ÇOK AYIP, HİÇ HOŞ DEĞİL”

Geçtiğimiz haftalarda arabasının camı patlayan Aleyna Kalaycıoğlu, ardından aracını değiştirmişti. Bu soru üzerine Kalaycıoğlu, “Siz nerden duydunuz? Arabanın camı patlamıştı. Birisi yapmış ve not falan bırakmışlar. Arabayı da servise bıraktık. Kötü bir şey yazıyordu notta boş verin. Saçma sapan bir olay yaşadım. Aracım yapılacak inşallah bekliyorum. Bence benim anti kitlem tarafından yapılan bir şey. Yapılan çok ayıp, hiç hoş değil.” diyerek oradan ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir